Wiellagers online bestellen

Wiellager kapot?

Een wiellager maakt het draaien van het wiel mogelijk. In de meeste gevallen is het een kogellager. Ook een kegellager wordt regelmatig gebruikt. Bij de aangedreven wielen loopt de aandrijfas door het midden van het wiellager. Ook is de ABS-sensor steeds vaker in het wiellager geïntegreerd.
Zodra het wiellager geluid maakt of speling heeft, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk vervangen.

Wiellager van uw auto vervangen?


Selecteer uw voertuig en vindt direct de wiellagers voor uw auto:

Maak een keuze uit onze automerken:

Versleten is vervangen

Wanneer moet nu precies een wiellager vervangen worden? Een defect wiellager herken je gelijk aan het geluid. Wanneer deze bij het rijden een zingend/brommend geluid maken moet deze zo snel mogelijk worden vervangen. Het kan zijn dat dit enkel hoorbaar is wanneer een bocht naar links of rechts wordt genomen. Dit hangt af van de belasting op dat ogenblik en verschilt ook per type auto.
Let wel op: soms wordt het geluid wel eens verward met een versleten aandrijfas of gecupte band.

Wiellagers bestellen

Bij EasyCarParts hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in deze branche. Daardoor kunnen wij de meest kwalitatieve wiellagers aanbieden. Zo hebben we SKF wiellagers maar ook bekende merken als Febi behoren tot ons productengamma.
Wiellagers zijn heel eenvoudig te bestellen door linksboven uw auto te selecteren. Er is ook een handige zoekfunctie voorzien waarmee je snel de juiste wiellagers kan terugvinden!

Levering

Maximaal 24uur na de bevestiging verlaat de bestelling onze opslagplaats. De levering van alle aangekochte onderdelen gebeurt via TNT Post of Trans-Mission. Binnen België bedragen de verzendkosten slechts vanaf €6,95. Vanaf een bestelbedrag van €150 is de levering zelf volledig gratis!