Online ruitenwissers kopen

Ruitenwissers van uw auto bestellen?


Selecteer uw auto en model om direct de ruitenwissers voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Ruitenwisser vervangen

Vandaag de dag is een ruitenwisser meer als een rubber dat water afveegt. Het is een doordachte constructie met een aerodynamische vormgeving ontwikkeld met de hulp van computer simulaties.
Doordat de voorruit steeds schuiner komt te staan, wil de wind onder de ruitenwisser door. Een spoiler is dus zeer gebruikelijk op de moderne wisser.
Bij EasyCarParts.be koopt u Bosch ruitenwissers. Gegarandeerde kwaliteit. Maar dan wel voor een zeer juiste prijs.

Kwaliteit centraal

Om onveilige situaties te vermijden op de weg is het daarom belangrijk om enkel kwaliteits wissers te gebruiken. Deze kunt u terugvinden in het assortiment van EasyCarParts. Met onze 20 jaar ervaring in de auto-onderdelen industrie zijn wij in staat u enkel de meest kwaliteitsvolle producten aan te bieden. Zo hopen wij u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Uw ruitenwisser bestellen

Gelijk welk onderdeel is kopen bij EasyCarParts.be heel simpel. U maakt uw keuze en enkele klikken later kunt u uw bestelling bevestigen. In een beveiligde omgeving, die beheerd wordt door Ogone, kunt u zonder probleem uw bestelling afrekenen. Maximaal 48uur later vertrekt uw bestelling uit onze opslagplaats. Klaar om voor uw deur afgeleverd te worden door TNT Post of Trans-mission.