Online remmen kopen

Remdelen van uw auto vervangen?


Kies uw merk en model om direct de remmen voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Online remmen bestellen

De rem is naast de motor zo ongeveer het belangrijkste onderdeel van een auto. Zonder geschikte rem wordt rijden zeer gevaarlijk en/of onaangenaam. Daarom is het belangrijk dat de aankoop van een rem goed overwogen is. Wij van EasyCarParts.be kunnen u daarbij helpen met onze 20 jaar ervaring in deze branche. Graag delen wij onze kennis met u en hopen u zo goed te kunnen bedienen. Wanneer u vragen heeft over de juiste keuze van uw remsysteem/remonderdeel aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Schijfremmen

Bij ons kunt u per automerk een aanbod online schrijfremmen terugvinden. Volledige sets, en ook aparte onderdelen zijn bij ons te verkrijgen. Remschijven en remblokken zijn daarbij de belangrijkste onderdelen. Kwaliteit dragen wij telkens opnieuw hoog in het vaandel.

Trommelremmen

Ook beschikken wij over een uitgebreid aanbod trommelremmen en onderdelen hiervan. Remschoenen en remtrommels spelen hier de hoofdrol. Voor verschillende merken en types van auto’s hebben wij passende onderdelen. De verhouding prijs/kwaliteit willen wij steeds zo hoog mogelijk houden.

De levering van uw remmen

De levering van uw aangekochte remonderdelen gebeurt via erkende partners. Zo werken wij samen met TNT pakket service en Trans-Mission. De verzendkosten binnen België bedragen slechts vanaf €6,95. Wanneer u voor meer dan €150 besteld zijn de verzendkosten zelf gratis!