Over auto onderdelen specialist EasyCarParts

Welkom op de website van EasyCarParts.be

EasyCarParts.be is de uitgebreidste auto-onderdelen winkel van België, met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het assortiment van honderdduizenden artikelen biedt EasyCarParts.be alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

Veilig en betrouwbaar

Bij EasyCarParts.be koopt u vertrouwd, eerlijk en veilig. Het Thuiswinkel Waarborg bewijst dit. Klik op het logo voor het certificaat.

Ook krijgt elke klant de kans zijn ervaring te delen met anderen. eKomi verwerkt al deze feedback.
 

Veilig betalen

Bij EasyCarParts.be betaald U op de veiligste manier. U kunt kiezen tussen Maestro, Creditcard of PayPal. Het plaatsen en betalen van uw bestelling gebeurt altijd in een beveiligde internetomgeving. Veiliger betalen dan bij EasyCarParts.be kan bijna niet.

Thuisbezorgd

De populairste artikelen in ons assortiment worden al binnen twee werkdagen geleverd.
Voor de overige artikelen kan de levertijd oplopen tot 4 werkdagen.
Mocht deze tijd niet gehaald worden, wordt u hier binnen twee werkdagen over geïnformeerd.
Kijk hier voor het levering schema.
Per bestelling binnen België betaald u slechts vanaf €6,95 verzendkosten.
Daarnaast kun U uw bestelling overal laten bezorgen, dus ook op uw werk.
Als U wenst kunt u, op afspraak, de onderdelen ook afhalen in Roosendaal.

Retourservice

Het kan voorkomen dat een artikel uit ons assortiment niet bevalt. Natuurlijk proberen we dat zoveel mogelijk te voorkomen, maar gebeurt het toch dan kunt U het artikel binnen 14 dagen terugsturen. Na ontvangst van het artikel storten wij het bedrag aan U terug. Voor een aantal artikelen uit ons assortiment gelden aanvullende voorwaarden. Deze vind U in de algemene voorwaarden.

Garantie

Voor alle auto-onderdelen gelden de fabrieksgaranties. Deze voorwaarden zijn verschillend voor ieder artikel en worden, per post of e-mail, met je bestelling meegestuurd. Daarnaast komt het voor dat een artikel niet perfect wordt afgeleverd of dat het kapot gaat. In die gevallen gaan we zo snel mogelijk op zoek naar een passende oplossing.