Auto katalysator online bestellen

Katalysator

De Katalysator zorgt ervoor dat de verbrande gassen minder schadelijk worden. Door de loop van de tijd zal de werking minder worden. Of de katalysator zal zelfs stuk gaan. Hij kan gaan rammelen of verstopt raken. Meestal is de slijtage van de katalysator een externe oorzaak. Bijvoorbeeld een defecte lambdasonde of EGR klep. Bij EasyCarParts.be koopt u eenvoudig een nieuw exemplaar met een aantrekkelijke prijs.


Maak een keuze uit onze automerken:

Keramische katalysatoren

Keramische katalysatoren voor uw auto zijn niet meer van deze tijd. Reden hiervoor is dat ze kwetsbaarder zijn dan metalen katalysatoren. Een keramische katalysator bevat minder edelmetalen per cm². Deze edelmetalen zijn de basis voor de goede werking van uw katalysator. Ook zijn keramische katalysatoren slechts voldoende tot een temperatuur van 900 graden Celsius en verliezen ze na 40.000km 70% van hun werking.


Roestvrij stalen katalysatoren

Bij EasyCarParts kan u enkel roestvrije stalen katalysatoren terugvinden voor uw auto. Dit voor de vele nadelen tegen te gaan die keramische katalysatoren met zich meebrengen. Zo bevatten MetalCat’s een hoog gehalte aan edelmetalen waardoor een MetalCat kleiner kan worden. Dit resulteert in plaatsbesparing en een lichtere wagen.


Oude katalysator kapot?

Het is bij EasyCarParts geen probleem om uw oude katalysator te voorzien van een nieuw binnenwerk. Zo spaart u niet alleen kosten uit, maar is dit ook goed voor het milieu. Dit kan bij een van onze erkende partners in uw stad of regio.


Katalysator bestellen

Bij EasyCarParts koopt u enkel hoogwaardige katalysatoren. U toetst simpelweg uw kenteken in het gele vlak links bovenin. Via het onderdelen menu besteld u snel een katalysator.


Katalysator leveren

Leveren van een katalysator gaat zeer snel. Dit wordt verzorgt door PostNL of Trans-Mission.
Vandaag besteld is in de meeste gevallen de volgende dag al bij U.


Garantie

Op elke katalysator die EasyCarParts verkoopt geven wij een fabrieksgarantie van 3 jaar. Want wij zijn zeker van de kwaliteit van onze producten!


Voordelen ECP katalysatoren

EasyCarParts produceert meer dan 1500 typen katalysatoren en ook nog eens verschillende uitlaatspruitstukken en spruitstukkats. Dit dekt ongeveer 95% van de Europese vraag naar katalysatoren in de aftermarkt.
Verder draagt EasyCarParts ook zorg voor het milieu. Daarom streven wij naar katalysatoren met een zo laag mogelijke CO2 uitstoot. Maar dit is niet alles, ook in het volledige productieproces proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu. Materiaal efficiëntie en uitstoot reductie zijn het uitgangspunt van elk element dat geproduceerd wordt.
Ook onderhouden wij zeer nauwe contacten met de OE leveranciers van de Europese auto-industrie om de kwaliteit altijd een niveau hoger te leggen. Zo produceren wij bijvoorbeeld onder de ISO9001/2000 normen en regels.

Laat uw reactie achter op onze Facebook pagina

http://www.facebook.com/ECPKatalysatoren